Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992. Od leta 2006 pozorno spremljamo najnovejšo interaktivno tehnologijo v športu, kjer izboljšujemo in uvajamo nove storitve. Z lastnim inovativnim pristopom razvijamo produkte, ki dvigajo motivacijo za gibanje in vplivajo na večji obisk v športnih in fitnes centrih. Atraktivna sodobna vadba je namenjena aktivnemu preživljanju prostega časa tako otrok, mladine kot odraslih.

Športno vadbo in vizualizacijo gibanja smo prvi v Sloveniji združili in predstavili v lastnem rekreacijskem centru Arkademija na Jesenicah.

V podjetju Simmedia pozorno spremljamo trende v videoindustriji. Naš kader izobražujemo na Inštitutu in Akademiji za multimedije v Ljubljani in Fakulteti za šport.

Nudimo in razvijamo inovativne fitnes rešitve za ljudi, ki o svoji vadbi razmišljajo resno a hkrati vedo, da mora v njej tudi zabava imeti svoje mesto. Zavedamo se, da ima vsak izmed naših članov zastavljene cilje prilagojene svojim potrebam in načinu življenja. Prizadevali si bomo, da bomo ključni partner pri doseganju in preseganju teh ciljev ter določanju novih. V ta namen dajemo obljubo, da ostanemo na vrhu fitnes ponudnikov, ki članom omogočajo najmodernejšo ponudbo, vrhunsko opremo, razumljivo strokovno znanje in izkušnje.

Vabljeni v ogled in nakup športnih simulatorjev, ki jih ponujamo v naši novi spletni trgovini Powermeter.si.

Z ZNANJEM, DISCIPLINO, LJUDMI IN STRASTJO USTVARJAMO SODOBNO WELLNESS REKREATIVNO ŠPORTNO KULTURO.

Še naprej bomo širili to filozofijo, v prepričanju, da z zagotovljanjem zabavnega klubskega okolja, namenjeno spodbujanju zdravega življenja, izboljšujemo našim članom kakovost življenja. Naša ponudba vsebuje vrsto zabavnih aerobnih aktivnosti, zaradi katerih ljudje manj zaznavajo napor in posledično laže dosegajo zadane cilje.


SIMMEDIA D.O.O.
Gradnikova cesta 48, 4240 Radovljica, Slovenija

TEL: (04) 530 53 10
FAX: (04) 530 53 10
GSM: 041 747 234

www.simmedia.eu
info@simmedia.eu
TRR: 03139-1008069913
Zavezanec za DDV, DŠ: SI64048209
Matična št.: 5489903
Višina osnovnega kapitala: 47.053,00 EUR